Sport

CFR Cluj s-ar putea „muta” lângă Brașov

Se schimbă gazonul în „Gruia”, astfel încât campioana României la fotbal este nevoită să dispute meciurile considerate pe teren propriu în alt oraș. Asta întrucât cei care administrează „Cluj Arena” n-au oferit un răspuns la solicitarea „vișiniilor”, poate și pentru că fanii „șepcilor roșii” au amenințat cu proteste violente.

Cristi Balaj, președintele grupării CFR Cluj, a relatat la Pro Arena că echipa antrenată de Dan Petrescu are două variante de a juca proxima partidă din Superliga, cu Petrolul Ploiești, la Mediaș și Sf. Gheorghe.

„Am primit răspuns cum că am fi primiți și la Mediaș, și la Sepsi. Urmează să analizăm, să vedem unde vom juca”, a declarat Cristi Balaj, care ar înclina, totuși, spre Sf. Gheorghe.

Stadionul lui Sepsi, cu o capacitate de 8.400 de locuri, a fost construit în 2021, costând 25 de milioane de euro, bani proveniți de la Guvernul Ungariei. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare