Sport

CFR Cluj ratează cupele europene

 

Iuliu Mureșan, președintele clubului CFR Cluj, a declarat în mai multe rânduri că ieșirea din insolvență se va petrece pe 20 martie, după ce s-au achitat peste 5 milioane de euro pentru acoperirea datoriilor. Decizia primită luni din partea Tribunalului din Cluj a fost cu totul alta, judecătorul sindic a dispus repunerea cauzei pe rol, astfel că CFR nu va putea reveni în Europa în toamna acestui an. Judecătorul sindic a respins cererea clubului CFR Cluj de a ieși din insolvență, pe motiv că mai sunt creditori care cer bani, iar următorul termen în proces va fi 31 martie 2017, prea târziu pentru ca echipa antrenată de Vasile Miriuță să mai poată evolua în sezonul viitor al cupelor europene. Cu toate acestea, oficialii CFR-ului trebuie să se ocupe de cererile a doi creditori, care s-au opus ieșirii societății din insolvență.
A fost repusă cauza pentru 31 martie. Sunt făcute cereri cu caracter șicanatoriu. Eu unul nu le-aș lua în considerare, pentru că acestea pot apărea în fiecare zi și mă tem că se va întâmpla la fel și în 31 martie. Probabil judecătorul sindic a vrut să se lămurească ce e cu aceste cereri. Nu există nici un impediment de închidere a procedurii din punct de vedere legal. Nu s-au folosit altfel de mijloace legale, cum ar fi compensarea sau altceva. Toți creditorii au fost plătiți cu bani cash“, a declarat Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al echipei, pentru ProSport.
Pentru a avea șanse de a juca în cupele europene în 2018, CFR Cluj trebuie să iasă din insolvență până pe 31 mai.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare