Sport

CFR Cluj, PRIMA PLECARE!!! Presiune asupra lui Dan Petrescu…

  • manea_4.jpg
 

După ce au sărbătorit câștigarea titlului în Liga 1, conducătorii grupării CFR Cluj au început să facă planuri pentru sezonul viitor, mai ales că „vișiniii” vor avea o campanie cruntă în preliminariile Ligii Campionilor.

Fundașul dreapta Cristi Manea (foto 2), renăscut sub comanda antrenorului Dan Petrescu, va reveni la Apollon Limassol, el fiind împrumutat pentru un sezon în „Gruia”. Se vorbește că, în final, tânărul fotbalist va ajunge la AS Roma, ciprioții agreând oferta de 2 milioane de euro care le-a fost înaintată.

Apoi, deși a declarat că va rămâne la CFR Cluj, Dan Petrescu este puternic asaltat de șefii clubului Guizhou Zhicheng, „lanterna roșie” în prima ligă chineză, cu numai 4 puncte acumulate după 11 etape disputate. „Bursucul”, ademenit cu un salariu stagional de 800.000 de euro și importante bonusuri financiare, e dorit de urgență, fiind presat să preia imediat conducerea băncii tehnice, în speranța salvării de la retrogradare.

Foto: Facebook CFR Cluj


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare