Sport

CFR Cluj, LA PROSTITUATE!?!…

 

Echipa antrenată de Dan Petrescu a obținut – miercuri noaptea – o victorie chinuită la Rennes, 1-0 (Deac ’9), în condițiile în care gazdele au evoluat mult timp în dublă inferioritate numerică și cu un portar de 16 ani între buturi, depășit de miza meciului.

Astfel, după 3 etape, CFR Cluj a obținut 6 puncte în grupa sa de Europa League, ocupând locul 2, la o lungime în spatele lui Celtic Glasgow, care a învins-o pe Lazio Roma (3 p) pe teren propriu cu 2-1. Rennes a acumulat un singur punct.

Și Petrescu a recunoscut, la final, că gruparea din „Gruia” a jucat prost, însă este de remarcat disputa verbală care a avut loc la Telekom Sport între comentatorul sportiv Emil Grădinescu și Bogdan Mara, directorul sportiv al CFR-ului.

Așadar:

„A fost un meci foarte slab. Rușinos!”, a spus Grădinescu, Mara replicând: „Deci, nu mai suntem mulțumiți cu încă 3 puncte obținute în Europa League? Noi suntem Barcleona sau Real Madrid din România? Să fim serioși. Victoriile sunt victorii. Aducem puncte pentru România… Credeam că vreți să ne felicitați pentru calificare”  

„Tu ești mulțumit de rezultat?”, a continuat Grădinescu, Mara răspunzându-i:  „Sunt 3 puncte obținute pe terenul lui Rennes”, după care jurnalistul a opinat: „E ca și cum cineva se duce la prostituate și zice «Mi-am făcut treaba. Sunt mulțumit»”.

La chestia asta, Bogdan Mara a declarat: „Îmi pare rău că am intrat în direct. Nu știți să respectați valorile… Dacă dumneavoastră nu puteți să vă bucurați…”.

Concluzia lui Emil Grădinescu a fost: „Acum, va veni Petrescu să ne spună că s-a plictistit de câți bani și de câte trofee a câștigat. Rennes a avut un portar de 16 ani, care s-a plictist în poartă. Se vedea că nu are experiență și valoare. CFR Cluj nu s-a dus peste Rennes. Slavia a atacat cu Barcelona. Nu se poate să ai doi oameni în plus, contra unui portar vai de mama lui, și să joci în halul ăsta. Să tragi de timp și să nu ai ocazii”.

Foto: Facebook CFR Cluj 1907, Deac și căpitanul Camora


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare