Sport

CFR CLUJ, „ca la tenis de masă”!!!

 

Gruparea antrenată de Dan Petrescu a pierdut, aseară, turul play-off-ului Ligii Campionilor, 0-1 (Masopust) cu Slavia Praga la Cluj, ratând și un penalty, prin Omrani, în minutul 79.

„El ne-a făcut mari, acum ce facem? Îl omorâm? Și eu am ratat penalty. Rondon trebuia să bată, că Omrani a fost faultat. Billel a crezut că trebuie să ia el mingea și să bată, că e golgheterul echipei și a bătut mereu bine”, a spus, la finalul partidei, antrenorul campioanei României la Digi Sport.

Despre Slavia Praga, Dan Petrescu a comentat: „Ne-a dominat la pase, dar nu și la ocazii. Cehii nu au avut nici un șut pe spațiul porții și au dat un gol ca la tenis de masă, nu știu ce a fost acolo. A fost o neînțelegere. Mi s-a părut că am primit golul prea ușor… Nu știu ce vom face în retur, nu știu dacă vom furniza o surpriză, dar rezultatul nu e cel care trebuia să fie”.

De asemenea, Petrescu a punctat că i-au lipsit doi fotbaliști importanți, Culio și Vinicius, pe care nu se va putea baza nici în returul de săptămâna viitoare.

În celelalte partide disputate marți seară în prima manșă a play-off-ului Ligii Campionilor s-au înregistrat rezultatele: APOEL Nicosia – Ajax Amsterdam 0-0 (Răzvan Marin a fost titular la oaspeți și a jucat 62 de minute) și LASK Linz – FC Bruges 0-1.

Foto: Facebook CFR Cluj


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare