Sport

CFR Cluj a transferat un fundaș

 

CFR Cluj a anunțat, duminică seara, transferul fundașului ivorian Kevin Boli. Apărătorul în vârstă de 27 de ani a fost adus sub formă de împrumut de la gruparea chineză Guizhou Henfeng, unde a fost vândut în vara anului trecut în schimbul a 400.000 de euro.
Suntem bucuroși să vă anunțăm că Kevin Boli, fundașul alături de care am câștigat ultimul titlu, a revenit în Gruia sub formă de împrumut de la formația chineză Guizhou Henfeng. Boli a evoluat pentru echipa noastră în sezonul 2017/2018 și a bifat 14 partide în tricoul alb-vișiniu“, se arată într-un comunicat al campioanei României. Revenirea lui Boli poate reprezenta și un indiciu pentru întoarcerea lui Dan Petrescu pe banca echipei din Gruia. Kevin Boli a mai jucat în cariera sa pentru Sedan, Mouscron-Peruwelz și Viitorul Constanța. În China a adunat 12 meciuri și a marcat un gol.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare