Sport

Centrele de excelenţă ale FRF, REFORMA FALIMENTULUI în planul performanţei!!!

 

După ce a pierdut cu Austria şi Anglia în turneul organizat la Buftea pentru calificarea în Turul de Elită dinaintea Campionatului European de fotbal – 2017, reprezentativa Under 17 a României s-a înclinat ieri şi în faţa… Azerbaidjanului, scor 0-1.

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu – preşedintele FRF, a recunoscut la Dolce Sport că trebuie să se ia măsuri, înfiinţarea centrelor de excelenţă nedând rezultatele scontate în planul performanţei: „Au fost în lotul ăsta 8 jucători de la centrele de excelenţă. Nu stiu dacă nu cumva au fost cam mulţi, sincer. De ce spun asta? Încă din momentul selecţiei nu au fost cei mai buni jucători din România. Pentru că federaţia nu şi-a propus să ia jucători de la echipe precum Viitorul, Dinamo, Craiova, Arad, Timişoara, Cluj, Ardealul, pentru că acolo s-a considerat că se lucrează bine (!?! – n.r.). Ideea centrelor de excelenţă a fost de a ajuta copiii care nu au ajuns în astfel de medii, să vină într-un mediu ca să facă 6 antrenamente pe săptămână, nu două (!?! – n.r.)”.

Foto: frf.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare