Sport

CELTA BRAȘOV va juca în Liga 1 la futsal

 

Deși a încheiat pe poziția secundă sezonul trecut al Ligii 2 și apoi a pierdut barajul de promovare, Celta Brașov va juca în Liga 1 la futsal.

„În condițiile în care Miercurea Ciuc nu a dorit să participe în primul eșalon, Federația Română de Fotbal ne-a invitat pe noi. Am depus deja cererea de înscriere. Deși am fost luați pe nepregătite și vom avea un buget mic, ne vom «bate» pentru un loc între primele opt echipe ale campionatului care asigură prezența în play-off. Radu Burciu va rămâne antrenorul formației, iar din lot vor face parte toți jucătorii pe care i-am avut și în sezonul trecut. Probabil, vom mai transfera unul sau doi sportivi, tot brașoveni”, a declarat Ciprian Jurubescu, președintele clubului.

Altfel, echipa de fotbal a clubului brașovean, Colțea 1920, s-a reunit și a început antrenamentele sub comanda lui Lucian Petre, cel care este dorit în continuare și la FC „SR” Brașov, formația fanilor „stegari”. Pentru sezonul viitor, oficialii grupării vor solicita la AJF Brașov un loc în Liga 4.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare