Sport

Celta Brașov se „bate” cu Informatica Timișoara pentru un loc în semifinalele Cupei României la futsal

 

Celta Brașov pornește cu a doua șansă în confruntarea cu Informatica Timișoara, din sferturile Cupei României la futsal, care va avea loc mâine, de la ora 20.00, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”.

„Va fi un meci foarte dificil. Am pregătit foarte bine defensiv această partidă. Timișoara este o forță și vom încerca să o surprindem pe contraatac. Cred în băieți, i-am văzut motivați și își doresc să învingem o formație de nivelul acesta și am încredere că putem obține un rezultat bun”, a declarat Radu Burciu, antrenor-jucător la Celta Brașov.

La rândul său, Ciprian Jurubescu, președintele clubului brașovean, a menționat: „Va fi o sărbătoare, întâlnim cea mai galonată echipă din futsalul românesc actual. Este o multinațională, grupare pregătită de antrenorul primei reprezentative a României. Vrem să ne bucurăm de acest moment, va fi spectacol. Va fi aproape imposibil, dar sperăm la o minune”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button