Sport

Celta Brașov, aproape de promovarea în Liga 1 la futsal

 

Celta Brașov a obținut cele trei puncte din confruntarea cu Luceafărul Buzău, din penultima etapă a Ligii 2 la futsal. Brașovenii s-au impus cu 12-7, golurile lor fiind marcate de: Călugăreanu 4, Burciu 4, Isac 2, Marinescu 2.

Astfel, pentru a termina pe prima poziție și pentru a promova în primul eșalon, Celta Brașov are nevoie de o remiză în confruntarea cu Imperial Wet Miercurea Ciuc, din ultima etapă, care va avea loc duminică, de la ora 18.30, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”.

„Suntem bucuroși că am reușit să câștigăm la Buzău, dar promovarea încă se joacă. E bine că vom disputa meciul decisiv acasă și că ne avantajează și o remiză. Totuși, eu vreau victoria cu Miercurea Ciuc. Avem nevoie de suporteri și îi invit să vadă un spectacol adevărat. Vom da totul pentru ca Brașovul să promoveze în prima ligă”, a declarat Radu Burciu, antrenor-jucător la Celta Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare