Sport

Cele mai interesante pariuri pe un meci de fotbal

 

Vreți să aflați ce pariuri puteți face pe un meci de fotbal? Știți care sunt elementele cheie ale unui pariu? Vreți să pariați pe un meci, dar nu știți pe ce puteți paria? În acest articol vă vom dezvălui care sunt cele mai interesante pariuri pe care le puteți plasa când are loc un meci de fotbal. Ne dorim să vă bucurați de jocul emoționant și să-i descoperiți secretele.

Pariul 1X2

Aceasta este modalitatea simplă și probabil cea mai folosită de pariori. În acest caz, pariorii au posibilitatea de a paria pe victoria echipei gazdă, remiză sau victoria oaspeților. Simplu, nu-i așa?

La aceste opțiuni de 1X2, trebuie să adăugăm câteva variante interesante cum ar fi rezultatul dublu: de exemplu, victoria echipei gazdă și remiză, fie posibilitatea de a paria pe victoria unei echipe prin „DNB” (Draw no Bet), unde în cazul unei remize, li se vor returna banii pariorilor.

Dacă abia ați intrat în lumea pariurilor și nu știți pe ce să pariați într-un meci de fotbal, ar trebui să considerați pariul 1X2 drept una dintre cele mai potrivite alternative.

Pariuri cu handicap

Când vorbim despre pariuri cu handicap, ne confruntăm cu o modalitate extrem de solicitată de pariere și cu un concept creat pentru a se potrivi cu orice eveniment. În cazul în care o echipă este superioară adversarului său, i se va aplica un handicap negativ, pentru a egaliza posibilitățile iar cotele să fie mai uniforme.

De exemplu, dacă FC Barcelona joacă împotriva lui Leganes pe Camp Nou, cota pentru victoria echipei blaugrana va fi foarte scăzută, având în vedere că posibilitatea victoriei echipei blaugrana este foarte mare, dar dacă pariem pe Barcelona cu handicap putem obține o cotă mai mare, deși cu un risc mai mare.

Goluri

Pariul pe piața de goluri este o altă posibilitate oferită de casele de pariuri online licenţiate într-un meci de fotbal. Ca regulă generală, pariurile legate de goluri sunt prezentate prin opțiunea „Peste / Sub” (Over/Under).

Un exemplu practic ar fi pariul peste 2.5 / sub 2.5, unde putem alege dacă vor înscrie mai mult de două goluri (peste) sau, dimpotrivă, să pariem pe un joc cu puține goluri. În acest caz, vom alege opțiunea de sub 2.5, adică cel mult două goluri vor fi înscrise în meci.

Piața golurilor include și alte pariuri, cum ar fi numărul de goluri exacte care vor fi marcate sau posibilitatea de a paria pe golurile care vor fi înscrise într-o repriză sau la un moment dat.

Cornere

Pariurile pe cornere sunt în prezent o tendință, fiind unul dintre formatele de pariuri care se dezvoltă cel mai mult în cazul unui meci de fotbal. Nu există nicio îndoială că acesta este un mod interesant de a urmări meciurile și, de aceea, de fiecare dată are mai mulți adepți. În mod obișnuit, casele de pariuri legale ne oferă acest pariu alternativ prin „Peste / Sub”, deși vom găsi și alte variante, cum ar fi parierea pe echipa care ajunge prima la un anumit număr de cornere.

Cartonașe

Credeți că meciul care urmează va fi unul dur? Meciul va fi arbitrat de un arbitru care bagă ușor mână în buzunar? Va fi un meci liniștit, deoarece nu prezintă interes? Pariurile pe piața de cartonașe reprezintă o altă oportunitate interesantă oferită de casele de pariuri și, ca și în cazul golurilor sau cornerelor, putem paria folosind opțiunea „Peste / Sub”.

Pariuri speciale

În categoria pariurilor speciale vom găsi o gamă largă de alternative și opțiuni interesante: de la posibilitatea de a paria pe marcatorii unui meci sau pe jucătorii care vor fi mustrați. Fără îndoială, vorbim despre o categorie care ne oferă pariuri foarte variate, pe care trebuie să le luăm în considerare atunci când decidem să pariem pe un meci de fotbal.

Pariuri live

Principalul avantaj al pariurilor live îl reprezintă informațiile reale și aproximative pe care le avem despre un eveniment, fiind o piață care ne oferă, de asemenea, numeroase opțiuni de pariere. În prezent, pariurile live sau în direct, sunt foarte folosite  de pariori.

Diferite modalități de pariere și aceeași pasiune pentru sport. Știți deja ce pariuri să plasați când are loc un meci de fotbal? Perfect. Atunci vă sfătuim să pariați pentru a vă distra și câștiga un ban în plus, nu înainte de a intra pe biletu-zilei.com pentru a fi la curent cu ponturile la pariuri pe fotbal oferite zilnic de tipsteri cu vastă experiență în domeniu.

Apoi, după ce vă informați, creați-vă cont pe site-ului casei de pariuri Betano România, de exemplu, pentru a vă bucura de bonusuri surprinzătoare.

Succes!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare