Sport

Cel mai bun an al Simonei Halep

 

Simona Halep va încheia anul pe prima poziție a ierarhiei WTA. Pentru româncă, 2018 a fost cel mai bun an al carierei, cel în care și-a trecut în cont primul titlu de Grand Slam, Roland Garros.

„Mă simt grozav şi sunt foarte fericită că sunt în vârf pentru al doilea an la rând. A fost un an extraordinar, cel mai bun al carierei mele. Faptul că am câştigat un Grand Slam îl face foarte special şi va fi mereu în inima mea. Am fost foarte concentrată pe ceea ce am de făcut pe teren, am muncit în fiecare zi, am fost foarte motivată tot anul, nu am lăsat ca timpul să treacă pe lângă mine fără să muncesc la jocul meu. Nu am renunţat vreodată, am încercat în fiecare zi să devin din ce în ce mai bună. Toate aceste lucruri m-au ajutat să rămân 4-5 ani în primele cinci locuri”, a declarat Halep într-o conferință de presă la Moscova.

La turneul din capitala Rusiei, Kremlin Cup, Simona Halep va juca direct în turul 2, unde se va duela cu Anastasia Pavlyuchenkova (40 WTA).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button