Sport

Cel mai bine plătit sportiv RETRAS din lume!!! Câștiguri FABULOASE în 2015!!!

 

Este Michael Jordan (foto), legenda echipei de baschet Chicago Bulls, care anul trecut a câștigat 110 milioane de dolari, după cum a relatat revista americană Forbes.

Sextuplul campion din NBA, care s-a retras din activitatea competițională în 2003, a primit de la gigantul de echipament sportiv Nike, pentru utilizarea imaginii sale, 100 de milioane de dolari.

„Air” Jordan, care este acționarul principal al grupării de baschet americane Charlotte Hornets, câștigă, acum, mai bine decât atunci când era un megastar în NBA.

Pe locul secund în această ierarhie se află fostul fotbalist britanic David Beckham (65 de milioane de dolari), ex-jucătorul american de golf Arnold Palmer (60 de milioane de dolari) fiind al treilea.

De remarcat că starul Pele se află doar pe a 13-a poziție în acest top (14 milioane de dolari), la egalitate cu prima femeie, chinezoaica Li Na, care a părăsit tenisul în 2014.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button