Sport

Cei mai iubiți dezvoltatori de păcănele în România

  • dezvoltatoripacanele1.jpg
 

Lumea jocurilor de noroc online are o serie de furnizori de servicii, de la companii care oferă platforme pentru cazinouri online până la operatori de plăți și audit. În centrul atenției sunt, pe lângă operatorii înșiși, și dezvoltatorii de jocuri – cei care umple cazinourile de păcănele și jocuri de masă. Există zeci de furnizori de jocuri de cazinou în lume, unele dintre ele cu un istoric de zeci de ani, dar nu toate se bucură de aceeași popularitate în toate piețele. În România, jucătorii iubesc cel mai mult jocurile furnizate de dezvoltatorii de mai jos:

EGT

Când caută aparate pacanele, internauții români se referă, în cele mai multe cazuri, la jocurile furnizate de firma bulgărească EGT. Compania este prezentă atât pe piața sălilor de jocuri din lumea reală cât și pe cea online, furnizând jocuri simple și populare pe ambele platforme. 

Unele dintre cele mai iubite jocuri EGT sunt Burning Hot și Shining Crown, disponibile în cam toate sălile e jocuri și agențiile de pariuri din România. Jocurile EGT sunt disponibile în diferite variante și online, îmbogățind oferta tuturor cazinourilor online.

Parte din popularitatea jocurilor EGT se datorează premiilor Jackpot Cards, un minijoc declanșat aleatoriu prin care jucătorii pot câștiga sume consistente. Cel mai mare câștig la Jackpot Cards din România a fost de aproape 1 milion de euro, câștigat în vara anului trecut de un jucător anonim la Shining Crown.

EGT are sediul la Sofia, Bulgaria, cu sucursale în toată Europa de Est, dar nu numai – compania este prezentă pe piețe precum America de Sud, Africa și Australia.

Novomatic

Novomatic este o altă companie a cărei jocuri sunt omniprezente în România. Pe de o parte, compania are contract cu Loteria Română – ea furnizează aparatele de videoloterie din agențiile loto din toată țara. Pe e altă parte, Novomatic este prezent în mai toate cazinourile online din țară, fiind furnizorul celui mai popular joc de păcănele din regiune: Book of Ra.

Novomatic are și propriul brand de jocuri de noroc – doar online în țara noastră: Admiral. Prezentă pe multiple piețe europene, brandul Admiral oferă atât servicii de pariuri și jocuri offline cât și online. Compania-mamă, fondată de proprietarul Johann Graf în 1980, are sediul în Austria și e prezentă pe mai toate piețele reglementate din lume.

Baum

Nu putem enumera cei mai iubiți furnizori de jocuri de noroc din România fără să menționăm Baum, propria noastră companie de profil.

Baum Games este nu doar unul dintre operatorii locali pe piață, printre puținele firme autohtone, dar și un dezvoltator de jocuri și furnizor de echipamente pentru săli de jocuri. Pe lângă astea, Baum are și rețeaua proprie de săli de jocuri – circa 700 de locații în țară – și propria platformă online. Pe ambele platforme, jucătorii pot accesa atât jocurile proprii dezvoltate in-house de Baum cât și jocuri de la alți furnizori de top din lume.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare