Sport

Cei mai buni sportivi sunt recompensați de CJ Brașov. Lista premianților

Cei mai buni sportivi sunt recompensați de CJ Brașov. A devenit o tradiție ca la final de an Consiliul Județean Brașov să-i premieze pe cei mai valoroși sportivi și antrenori din judeţul nostru. Gala Performanţei în Sport – Braşov 2022 va avea loc astăzi, începând cu ora 14:00, la Sala mare a Centrului Cultural „Reduta”.

 131 de sportivi şi 57 de antrenori vor fi distinşi cu diplome de excelenţă şi premii în bani, în valoare totală de 228.600 de lei. 

Lista performerilor braşoveni poate fi consultată aici.

Cei mai buni sportivi sunt recompensați de CJ Brașov. Conform Regulamentului Galei, sunt premiaţi sportivii care au obţinut performanţe deosebite la competiţiile sportive naţionale şi internaţionale oficiale desfăşurate în cadrul sporturilor olimpice şi paralimpice, în anul competiţional 2021-2022.

E vorba de sportivi legitimaţi la structurile sportive din judeţul Braşov (indiferent de localitatea /ţara de domiciliu), sportivi cu domiciliul în judeţul Braşov legitimaţi la structuri sportive din ţară şi din străinătate, dar şi antrenorii lor.

„Și în acest an judeţul Braşov se poate mândri cu rezultatele de excepţie ale sportivilor care au obținut medalii şi clasări de frunte la cele mai importante competiții de nivel național și internațional.

Se cuvine să le acordăm prețuirea și respectul nostru pentru toate eforturile pe care le fac zi de zi, pentru ambiția și tenacitatea cu care luptă să ajungă mereu pe cele mai înalte trepte ale performanței sportive.

În cadrul Galei Performanţei în Sport – Braşov 2022, vom premia 131 de sportivi şi 57 de antrenori, care vor primi sume cuprinse între 2.700 de lei şi 600 de lei, în funcţie de anvergura competiţiilor şi clasările obţinute. Le mulțumim sportivilor şi antrenorilor, îi felicităm pentru munca lor asiduă și le ţinem pumnii în competiţiile viitoare cu încrederea că rezultatele lor vor fi tot mai bune”.

Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Brașov a organizat săptămâna trecută Gala Performanţei în Sport – Braşov 2022. Un alt eveniment menit să recunoască şi să promoveze înalta performanţă şi rezultatele […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare