Sport

Cei mai buni înotători ai României vin la BRAȘOV

 

Bazinul „Olimpic” din Brașov va fi gazda ediției 2019 a Cupei României la înot pentru seniori, tineret și juniori,

Competiția, organizată de Federația Române de Natație și Pentatlon Modern și de CSM Corona, va avea loc în perioada 4-6 octombrie, printre participanți fiind și cei doi „tricolori” calificați deja pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, Robert Glință și Daniel Martin. 

„Ne bucurăm că ne întoarcem la Brașov. Este o competiție valoroasă. Este o primă ediție după mulți ani a Cupei României. o organizăm la Brașov, un oraș care ne-a primit de fiecare dată cu brațele deschise, un oraș care investește din ce în ce mai mult în sportul de mare performanță și în organizarea unor competiții. Sperm că va deveni un oraș care va da campioni europeni, mondiali și olimpici la toate sporturile, nu doar la înot. Este o competiție la care vor fi prezenți cei mai valoroși înotători din România. Avem deja doi calificați la Jocurile Olimpice, Robert Glință și Daniel Martin. Ei sunt la început de pregătire pentru un rezultat bun la Tokyo. Noi ne gândim și la ceilalți, care încă încearcă să se califice la J.O. și sperăm să își facă baremurile. Noi sperăm la un număr cât mai mare de calificați, dar și la un rezultat bun. Este început de an competițional, mulți dintre competitori nu au intrat încă în apă, pentru că nu au avut bazine deschise. Este o situație reală, un semnal de alarmă. Cred că ar fi ideal ca bazinele din țară să fie deschise în luna septembrie”, a declarat Camelia Potec, președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

„E o competiție pe care o considerăm un început. Sunt sporturi pentru care noi avem baze bine puse la punct. E o onoare să fim gazda acestei competiții. Vrem să dezvoltăm și natația în Brașov. Vom avea din ce în ce mai mulți copii”, a spus și Liviu Dragomir, președintele CSM Corona Brașov.

„Brașovul încearcă să investească în competiții majore și asta e bine. Vom pune în practică și sistemul de cronometraj achiziționat recent. Ne bucurăm că federația are încredere în noi”, a punctat Toro Tamas, reprezentantul Municipalității în organizarea competiției.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare