Sport

Ce va fi cu SR BRAȘOV?!… Dar cu FC BRAȘOV?!… „Sentimentele suporterilor nu mai pot fi tranzacționate”

  • jurubescu.jpeg
 

SR Brașov a încheiat un interesant sezon de Liga 3, în care, în ciuda „stopului” din baraj, la Colonești, și-a îndeplinit mai multe obiective, așa cum a afirmat managerul general al grupării, Ciprian Jurubescu (foto 2).

„Din păcate, văzând ce arbitraj am avut la Colonești, unde am fost tocați mărunt, îmi pare că au existat jocuri de culise. Pot spune că nu s-a schimbat sistemul, ci doar oamenii din sistem. Oricum, la Colonești, fotbaliștii noștri, care au fost susținuți de circa 100 de fani, au fost încurajați și felicitați pentru prestația avută”, a punctat Jurubescu la Radio România Brașov.

Vizavi de proiectul FC Brașov în Liga 2 (se știe, Corona a rămas în cursă), Ciprian Jurubescu a subliniat: „Decizia va fi luată din nou politic, dar, din punctul meu de vedere, sentimentele suporterilor nu mai pot fi tranzacționate. Proiectul trebuie să se realizeze cu, pe lângă și în spiritul suporterilor. Și, singura echipă cu suporteri adevărați în Brașov, care se și implică financiar, este SR”.

Jurubescu consideră că Primăria n-ar trebui să se grăbească, să aloce unui sau altui club brandul FC Brașov: „Cei din conducerea Municipalității să aibă răbdare și să investească în infrastructură, pentru că, la Brașov, aceasta, la nivel fotbalistic, este una precară”.

Cât despre viitorul SR Brașov, Ciprian Jurubescu a promis un proiect fotbalistic de anvergură: „În cel mai scurt timp, vom avea surprize pentru fani referitor la campania de transferuri. Echipa a căpătat experiență în Liga 3, iar în sezonul viitor «atacăm» promovarea. Am simțit și această unitate între echipa managerială, cea administrativă, cea tehnică și lotul de jucători, care este un atu important. Clubul s-a însănătoșit din punct de vedere juridic, al datoriilor avute, și pot spune că vom avea alături oameni de afaceri importanți, iubitori de Steagu’”.

CITEȘTE ȘI: SR BRAȘOV a ratat finala barajului pentru promovarea în Liga 2! / Corona, în ultimul act!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button