Sport

Ce va fi cu datoriile FC Brașov? Primăria ar putea fi dată în judecată

Ce va fi cu datoriile FC Brașov?

La suprafață, viitorul se arată frumos cu anunțul marii uniri din fotbalul brașovean – Detalii, AICI. Însă, în spatele entității FC Brașov, care va mai „respira” o perioadă prin Centrul de copii și juniori, au fost ascunse o serie de datorii.

Ce va fi cu datoriile FC Brașov

Chiar dacă șefii clubului au spus că au fost achitate datoriile până la 1 aprilie a.c., în speranța primirii licenței pentru Liga 2, realitatea ar fi cu totul alta. Multe din datorii ar fi fost „rostogolite”, iar datele scadente se tot apropie. Este vorba de sume restante pentru o serie de deplasări, pentru cantonamente, pentru salarii, pentru unele comisioane, pentru achitarea taxei de 20.000 de euro la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne.

Odată cu „închiderea” FC Brașov, toți cei ce ar trebui să primească bani de la gruparea care a fost susținută cu milioane bune de euro de Municipalitate vor da în judecată Primăria.

Astfel, cei de la SR Brașov trebuie să fie foarte atenți cu promisiunea primirii brandul FC Brașov, pentru a nu se alege cu un „măr otrăvit”.

SR Brașov, tot cu Pârvu antrenor

În altă ordine de idei, din informațiile noastre, SR Brașov își va continua activitatea în Liga 3 tot cu Ionuț Pârvu antrenor. Deși se dorește promovarea, deocamdată nu s-a stabilit un obiectiv, întrucât bugetul nu este definitivat. Se dorește cât mai rapid posibil un sprijin din partea Primăriei, după cum s-a discutat.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare