Sport

Ce SUPERSTIŢIE are campionul mondial la biatlon în proba individuală de 20 km?!… Românii, noi evoluţii sub aşteptări!!!

 

La Ostersund, germanul Arnd Peiffer (31 de ani) a devenit, miercuri seară, campion mondial la biatlon în proba individuală de 20 de kilometri. El a mai cucerit un titlu mondial, la sprint, în 2011. Peiffer este un sportiv superstiţios: mănâncă o banană cu 30 de minute înaintea fiecărui start.

Arnd Peiffer, impecabil în poligon, a fost cronometrat în 52.42.4 minute, „argintul” revenindu-i, surprinzător, bulgarului Vladimir Iliev (+1.08.7), cu un minut de penalizare. Pe locul 3 s-a clasat norvegianul Tarjei Boe (+1.09.1), de asemenea cu un minut de penalizare.

Românii au avut comportări modeste. Cornel Puchianu s-a clasat pe locul 53 (+ 7.31.2, cu 4 minute de penalizare), Denis Şerban a fost al 75-lea (+10.02.8, cu 3 minute de penalizare), iar George Buta, al 81-lea (+ 11.19.5, cu 5 minute de penalizare.

98 de concurenţi au încheiat competiţia.

Diseară, la Ostersund, va avea loc proba de ştafetă mixtă single contând pentru Mondialele de biatlon, echipa României având componenţa Marton Enikö, Raul Antonio Flore.

Foto: Reuters


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare