Sport

Ce SE VA ÎNTÂMPLA cu Tomas Ryde după Mondialul din Japonia?!…

 

Astăzi, de la ora 13.30 în țara noastră (în direct la Digi Sport 1), Naționala de handbal feminin a României întâlnește Suedia într-un meci important din grupele principale ale Campionatului Mondial care se desfășoară în Japonia. Este greu pentru „tricolore”, care vor să obțină primele puncte din Main Round, mai ales că „the best” Cristina Neagu nu va putea fi folosită foarte mult, din cauza durerilor persistente avute la genunchi.

Una peste alta, după ultimele calcule, România este ca și calificată la turneul preolimpic programat în luna martie a anului viitor, tot în Japonia.

Contestat în țară după selecția făcută și după deciziile luate la acest Mondial, suedezul Tomas Ryde a declarat pentru www.gsp.ro în ceea ce privește viitorul său la prima reprezentativă de handbal feminin a României: „Am contract până în august 2020, deci până după Jocurile Olimpice. Acesta este planul, să evoluăm la Tokyo!”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare