Sport

Ce se va întâmpla cu FC Brașov în Liga 2?! Planuri federale…

 

Răzvan Burleanu, președintele FRF, și Auraș Brașoveanu, cel al LPF2, sunt preocupați în ceea ce privește noua ediție de campionat a eșalonului secund al fotbalului românesc.

La ora actuală nu se știe în ce sistem se va derula Liga 2, cu două serii sau cu una, și câte combatante se vor înscrie în competiția ce va începe la sfârșitul lunii august.

Potrivit liga2.ro, după ce s-a sfătuit cu Răzvan Burleanu, Auraș Brașoveanu a emis un comunicat în care a transmis câteva direcții necesare pentru intrarea în normalitate a campionatului.

Așadar, cluburile au fost sfătuite să se înscrie în această întrecere numai dacă au certitudinea că se vor putea finanța pe întreaga durată a sezonului, retragerea pe parcurs urmând a duce la retrogradarea directă în… liga a 5-a. Altfel, dacă nu dispun de un buget minim, ele pot opta, acum, pentru înscrierea în al treilea eșalon.

De asemenea, grupărilor li s-a recomandat să cedeze drepturile individuale de comercializare a drepturilor TV către FRF, pentru organizarea unei licitații, banii obținuți urmând a fi distribuiți uniform tuturor formațiilor participante.

Conducătorii grupărilor înscrise în Liga 2 (termenul limită este 20 iulie) au fost invitați pe 22 iulie la sediul FRF, la o ședință de lucru pentru stabilirea formulei de disputare a noului sezon competițional.

Potrivit sursei citate, dintre echipele care au dreptul să participe în Liga 2, până în prezent au început pregătirile numai 12, printre care și FC Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button