Sport

Ce se mai întâmplă cu Michael Schumacher?!…

 

În debutul lunii septembrie, fostul pilot german de Formula 1 Michael Schumacher a fost tratat la serviciul de chirurgie cardiovasculară al Spitalului Georges-Pompidou din Paris, eveniment ce a declanșat un nou torent de speculații în privința stării de sănătate a acestuia, grav rănit în urma unui accident survenit la schi pe 29 decembrie 2013, la Meribel. Apoi, „Schumi” a trăit ascuns, doar în anturajul apropiaților.

În cotidianul italian La Repubblica a apărut, zilele trecute, o declarație a profesorului Philippe Menasche, care se află la conducerea spitalului parizian, respectivul susținând că „nu se fac miracole cu celule sușe”.

Conform mai multor surse, el i-a efectuat lui Schumacher o transfuzie de celule sușe.

„Nu este vorba despre un experiment, un termen abominabil. Noi suntem o echipă medicală serioasă”, a precizat Menasche, care n-a vrut să dea detalii despre tratamentul aplicat lui „Schumi”, precizând că este vorba de „secret medical”.

Reamintim că, luna trecută, o infirmieră de la unitatea medicală amintită a afirmat  pentru Le Parisien că Michael Schumacher este „conștient”. Aceeași publicație franceză a menționat că germanul a mai fost de două ori la Spitalului Georges-Pompidou, de fiecare dată fiind internat sub un nume fals.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button