Sport

Ce șanse mai are Simona să revină pe primul loc WTA?

 

Simona Halep a pierdut primul loc în clasamentul WTA după rezultatele înregistrate la Australian Open, iar misiunea sa pentru a reveni în fruntea ierarhiei se anunță a fi extrem de dificilă. În urma rezultatelor înregistrate la Australian Open, Simona este pe locul 3, la 1.448 de puncte în spatele lui Naomi Osaka, respectiv la 708 puncte în spatele Petrei Kvitova.

În luna februarie, Simona va avea însă o misiune aproape imposibilă să ajungă pe primul loc WTA. Simona nu s-a înscris la Sankt Petersburg și va participa doar la turneele de la Dubai și Doha, unde are de aparat în total 390 de puncte. În schimb, Naomi Osaka va concura la aceleași turnee, dar are de aparat doar 280 de puncte. Simona ar putea ataca în luna februarie revenirea pe locul secund, având în vedere că Petra Kvitova are de apărat 1.370 de puncte la Sankt Petersburg și la Doha.

În schimb, lucrurile se schimbă în luna martie. Simona are de aparat doar 455 de puncte la Indian Wells și Miami, spre deosebire de Naomi, cea care va avea de aparat 1.035 de puncte. Petra Kvitova, în schimb, va avea de aparat doar 185 de puncte în luna martie. În orice caz, Simona va avea nevoie de un parcurs perfect pentru a putea reveni în luna martie pe primul loc în clasamentul WTA.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare