Sport

Ce S-A SCRIS în presa arabă despre Isăilă și contractul semnat cu Baniyas Club?!…

 

În sfârșit, și presa arabă a anunțat faptul că antrenorul brașovean Daniel Isăilă a semnat cu Baniyas Club, o grupare din prima ligă EAU, un contract valabil un sezon, dar cu opțiune de prelungire. O sursă a menționat pentru publicația Emirates Today că gruparea va prezenta, oficial, numirea pe „Isă” în această săptămână, după ce staff-ul său tehnic va fi completat.

Jurnaliștii arabi au scris despre Isăilă că a fost antrenor secund la prima reprezentativă a României, că a fost selecționer la România Under 21 și că, din postura de tehnician, a calificat Astra Giurgiu în Europa League în 2014.
 
De asemenea, Emirates Today a menționat că Baniyas Club a prelungit contractele a doi fotbaliști importanți, atacantul internațional Suhail Al-Nubi până în 2023 și fundașul Hassan Al-Muharrami până în 2024. Aceștia aveau mai multe oferte de la formații din zona Golfului. Totodată, Abdullah Al-Rumaithi, un tânăr de 18 ani extrem de talentat, a semnat un angajament valabil până în 2024. El este component al reprezentativei olimpice a Emiratelor Arabe Unite.
 
În continuare, s-a informat că situațiile lui Richard Almeida de Oliveira, un internațional din Azerbaidjan naturalizat, și brazilianului Luiz Antonio, cărora le expiră contractele cu Baniyas în iunie, n-au fost rezolvate. 
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare