Sport

Ce PIVOT ia Corona Brașov!!!

 

După ce ieri am anunțat că, foarte probabil, Paula Ungureanu, portărița în vârstă de 38 de ani de la CSM București, va juca începând din vară la Corona Brașov, detalii aici: CORONA BRAŞOV. Vine Paula Ungureanu?!…, am aflat numele încă unei handbaliste importante care va veni din sezonul viitor la echipa antrenată de Ion Crăciun.

Este vorba de Anastasia Lobach (foto), un pivot în vârstă de 31 de ani – internațională din Belarus, care a evoluat ultima dată la CSM București, dar a fost scoasă din circuit o lungă perioadă de timp, din cauza unei rupturi a ligamentelor încrucișate de la genunchi. Prntre altele, ea are în palmares un loc 3 în Liga Campionilor obținut cu „tigroaicele”.

În România, Anastasia Lobach a mai jucat la Dunărea Brăila (2011-2012) și HCM Baia Mare (2014-2015), dar în carieră a trecut și pe la cunoscuta grupare rusă Zvezda Zvenigorod.

Altfel, din informațiile noastre, sunt șanse însemnate ca Eliza Buceschi să-și continue activitatea la Corona și în sezonul viitor, deși ar mai avea o ofertă din Ungaria, de la Siofok, atuul fiind faptul că mama sa profesează în orașul de la poalele Tâmpei.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare