Sport

Ce OFERTĂ are Cristina Neagu!!! Va rămâne la CSM Bucureşti?!…

 

Negocierile dintre Cristina Neagu şi conducerea CSM Bucureşti pentru prelungirea contractului celei mai valoroase handbaliste din România, şi nu numai, au intrat în impas, după ce Gabriela Szabo, preşedintele clubului susţinut de Primăria Capitalei, a spus că nu-i poate oferi o mărire de salariu, de 2.000-3.000 de euro. În prezent, Cristina Neagu câştigă 17.500 de euro pe lună.

Iniţial, s-a vehiculat că Gyor o doreşte pe Cristina Neagu, însă Herbert Müller, fost antrenor şi la Braşov, în prezent la gruparea germană Thuringer, a declarat privind viitorul interului nostru pentru Telekom Sport: „Eu sper să nu se ducă la Brest. Ar fi păcat. Cristina e o piesă foarte importantă în planurile fiecărui antrenor. Am auzit că are o ofertă foarte bună de la Brest. Nu cred că se duce la Gyor. Se va decide între Brest şi Bucureşti. Sper să rămână în ţară, că de aia a venit, şi sper să ajute Bucureştiul să câştige Liga Campionilor”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare