Sport

Ce „NĂZDRĂVĂNII” la o echipă din Liga 1!!! Legătură şi cu BRAŞOVUL!!!

 

Jurnalistul Gabriel Gachi, de la Reporter de Iaşi, a relatat (şi) pe contul său de Facebook „dedesubturi” despre tripleta care conduce echipa de fotbal din Copou, codaşă în Liga 1.

„Dacă nu era DNA, Dosarul Selymes (director sportiv la Poli – n.a.) n-ar fi existat. Fostul fotbalist venea băut de la Predeal, a intrat într-o altă maşină, făcând patru victime, dintre care două în stare gravă, şi a muşamalizat dosarul cu şeful Poliţiei Rutiere. Acesta însă era interceptat. Cazul muşamalizării e şocant, toată Poliţia din Braşov şi-a dat concursul. Selymes şi-a convins fosta soţie să declare că se afla la volan, desi aceasta era acasă. Mai târziu au divorţat (mai multe detalii despre acest caz, puteţi citi aici: BRAȘOV. Dosarul penal al lui Tibor Selymes și Claudiu Tămârjan se întoarce la procurori).

La fel ca Horia Sabo, patronul hedonist al Politehnicii. În numai câteva luni, şi-a lăsat soţia cu un copil de 1 an şi jumătate şi s-a cuplat cu barmaniţa. De asta a venit el la Iaşi, nu ca să se ocupe de fotbal. Sabo e un crai, făcând primul copil când avea doar 17 ani. La Iaşi, Sabo face naveta: toată ziua e la piscină, noaptea îl găsiţi la Fratelli. Ajunsese să-şi prezinte amanta prietenilor.

În acelaşi timp, antrenorul Stoican incită galeria să linşeze un ziarist, echipa e pe tobogan, jucătorii îşi lovesc adversarii gata să-i omoare, banii din TV s-au terminat, Sabo umblă cu împrumutatul, deja se vorbeşte de pariuri, atmosfera e perfectă pentru marea performanţă”, a scris Gabriel Gachi pe contul său de Facebook.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare