Sport

CE MUTARE… Simon Maurer, la CFR Cluj?!

 

Am relatat ieri despre varianta ca AS „SR” Brașov să evolueze, din sezonul viitor, direct în Liga 2, prin eventuala preluare a locului (și) echipei Sportul Snagov, caz în care noul patron al „galben-negrilor” ar fi Victor Angelescu – vezi aici:

BRAȘOV – UPDATE. Va juca AS „SR” DIRECT în Liga 2?!… Negocieri în toi!!!

AS „SR” BRAȘOV – UPDATE. El poate fi noul patron!!! Iar antrenor?!…

Iată, însă, că Gazeta Sporturilor a detaliat astăzi faptul că Simon Maurer, patronul SC Maurer Imobiliare, cel ce deține acum și AS „SR”, ar putea deveni și unul dintre finanțatorii campioanei României la fotbal, CFR Cluj.

Pentru gsp.ro, sursele din „Gruia” au menționat: „Maurer va reveni în Cluj (de unde și-a început activitatea imobiliară – n.r.) pentru a construi mii de apartamente pe terenurile lui Neluțu Varga (patronul celor de la CFR Cluj). Acesta vrea să-l aducă la club, mai ales că va crește nivelul salarial. Se va ajunge din nou la salarii de 20.000-25.000 de euro pe lună pentru mulți dintre jucători, se dorește aducerea a 5 fotbaliști de clasă pentru a se forța accederea în grupele «Champions League» și câștigarea unui nou titlu. Există o informație, care circulă în mediile de afaceri din Brașov, că numai în acest oraș ar fi vândut apartamente în toți acești ani de 350 de milioane de euro”.

Probabil, Simon Maurer va sponsoriza CFR Cluj, pe modelul Astra Giurgiu ori FC Viitorul, întrucât religia nu-i permite să lucreze sâmbăta (și angajații săi, de asemenea), zi în care sunt programate multe meciuri la nivelul Ligii 1.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button