Sport

Ce MOMENT SEXY la finala Ligii Campionilor!!!… (VEZI FOTO)

  • finala_12.jpg
  • finala2.jpg
 

La doar 20 de minute după ce Salah a punctat pentru Liverpool, din penalty, în finala Ligii Campionilor, o femeie a intrat în costum de baie pe „Wanda Metropolitano”.

Stewarzii au reușit s-o blocheze, dar tânăra, pe nume Kinsey Wolansky, și-a etalat în fața publicului formele sexy.

Ea promovează un site de farse cu tentă porno, lansat de Vitaly Zdorovetskiy, un ruso-american care a devenit o personalitate pe youtube. VitalyzdTv a „strâns” 1.65 de bilioane de vizualizări și are 9.9 milioane de admiratori în mai 2019.

După alergarea vedetei sale în finala Ligii Campionilor, Zdorovetskiy a scris pe contul său de Instagram: „My f***ing baby girl just streaked Champions League Final, so proud of you, you”re my everything”.

Kinsey Wolanski a devenit faimoasă după ce i s-a propus să facă modelling, în timpul unei vizite în Los Angeles. De atunci, ea a apărut în pictoriale în Sports Illustrated, FHM și Maxim, așa cum a relatat The Sun.

Internauții au savurat evenimentul „hot” de la finala Ligii Campionilor, unii fiind de părere că și Kinsey Wolansky ar fi trebuit să fie premiată (fake foto 3…).

CITEȘTE ȘI: Liverpool, noua regină a Europei


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare