Sport

Ce MAI FACE Gabi Tamaș prin Israel?!…

 

Fundașul central brașovean a încheiat, în vară, contractul avut cu FCSB, acceptând oferta venită din Israel, de la Hapoel Haifa, departe de… lumea dezlănțuită.

Astfel, în mass-media din România n-au mai apărut, până deunăzi, informații despre Gabi Tamaș, nici în planul comportării sale fotbalistice, nici extrasportive.

Daniel Stanciu, devenit președintele grupării israeliene Hapoel Acre – nou-promovată în prima ligă, a dat detalii despre viața lui Gabi Tamaș în Israel, chestionat fiind la Digi Sport: „Este foarte bine văzut, toată lumea îl apreciează. Este cel mai bun fundaş central din Israel. Antrenorul şi conducători clubului său sunt extrem de mulţumiţi de el. E liniştit, îşi vede de treabă, se pregăteşte bine. Eu mă întâlnesc cu el aproape în fiecare săptămână, luăm masa împreună. Stăm foarte aproape, a şi venit la un meci al echipei mele. O să merg şi eu să urmăresc meciurile lui”.

După patru etape disputate în campionatul Israelului, Hapoel Haifa a acumulat 10 puncte, fiind pe locul 2 în clasament, după Beitar Ierusalim, din cauza golaverajului inferior. Hapoel Acre este a 12-a în ierarhie, din 14 formații, cu 2 puncte acumulate, cu alte 2 fiind penalizată de federație.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare