Sport

Ce jucător a pierdut BRAȘOVUL… LĂUDAT (și) de Mihai Stoica

  • parvulescu.jpg

Naționala de fotbal U19 a României a pierdut primul meci jucat la Euro, 1-2 cu selecționata similară a Italiei, în această seară urmând a întâlni Franța în al doilea joc al grupei din cadrul turneului final ce se dispută în Slovacia.

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a lăudat prestațiile câtorva jucători „tricolori” contra „squadrei azzurra”, punctând la Orangesport: „Am avut patru jucători la echipa națională (FCSB – n.r.). Trei jucători titulari. Pe Chirițoiu o să-l luăm la prima echipă. Am fost bucuros că cel mai bun jucător de pe teren, alături de Pârvulescu, a fost Pandele. Pandele a fost excepțional, e al nostru. Pârvulescu e «făcut» la Kids Tâmpa, are doi ani de zile la Divizia B”.

Sergiu Pârvulescu (foto – arhivă) este fundaș dreapta, semnând anul trecut cu Petrolul Ploiești. Brașoveanul este așteptat, acum, să debuteze în Liga 1.

Și Andreas Chirițoiu a fost format la Kids Tâmpa, în sezonul trecut evoluând pentru Unirea Constanța.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare