Sport

Ce i-a RĂSPUNS Benzema preşedintelui Franţei?!…

 

În urma „afacerii” cu sex-tape-ul lui Mathieu Valbuena, în care Karim Benzema a fost anchetat, preşedintele Franţei, François Hollande, a spus că atacantul echipei Real Madrid nu este un exemplu pentru societate din punct de vedere moral.

De atunci, Benzema n-a mai „prins” reprezentativa Franţei…

Aseară, după partida câştigată de „galactici” cu 5-1 în faţa Legiei Varşovia, în grupele Ligii Campionilor, Karim Benzema a ţinut să-i răspundă şefului statului francez: „Eu sunt aici, joc fotbal, le provoc plăcere fanilor şi să ştiţi că am fost bine educat de părinţii mei”.

Citat de jurnaliştii Fabrice Lhomme şi Gerard Davet într-o carte lansată săptămâna trecută, François Hollande a declanşat o polemică în lumea fotbalului susţinând că Federaţia franceză ar trebuie să organizeze „antrenamente pentru musculatura creierelor jucătorilor”.

În continuarea luării sale de cuvânt, Benzema a precizat: „Sper să revin la echipa naţională într-o zi. Vreau din inimă asta. Până atunci, nu-mi rămâne decât să am un randament ridicat la Real Madrid”. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare