Sport

Ce face Gyenes la Raliul Dakar

Ce face Gyenes la Raliul Dakar

Raliul Dakar 2023, disputat în Arabia Saudită, a ajuns la etapa cu numărul 4. Aceasta se desfășoară, astăzi, la Ha’il (577 de kilometri, din care 425 de specială).

„Această etapă din jurul Ha’il e dificilă când vine vorba de navigație. Pe traseu sunt dune mari, de nivel 1, și iarbă de camilă. Vom urca pe niște dune mari, pe care a trebuit sa coborâm în 2022. Vom traversa canioane și platouri pietroase, iar până la final, avem coborâri abrupte”, a caracterizat Emanuel Gyenes această rundă.

Pilotul sătmărean este singurul concurent român prezent la această ediție a rally-raidului.

Despre etapa a treia (Al-Ula – Ha’il), „Mani” Gyenes a declarat: „Am avut nisip, pietre și zone rapide, iar ultimii 80 km i-am făcut pe o ploaie abundentă. Nu a fost ușor”.

Ce face Gyenes la Raliul Dakar

La clasa moto a Raliului Dakar, în clasamentul general, pe primul loc se află pilotul american Daniel Sanders (GasGas). Românul Emanuel Gyenes (Autonet Motorcycle) ocupă locul 41, cu un handicap de 1h.03.09 de lider.

Ierarhia completă, AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button