Sport

Ce face FCSB la BRAȘOV?!…

  • fcsb1.jpg
 

Echipa antrenată de Nicolae Dică se pregătește intens în aceste zile la Brașov.

„Roș-albaștrii” s-au cazat la Hotelul Lux Divina și fac antrenamentele în cadrul complexului Forex, „principalul” Nicolae Dică lucrând la implementarea unui nou sistem de joc, 1-4-3-3.

Vorbind despre sezonul trecut al Ligii 1, unul în care FCSB a terminat pe locul 2, Nicolae Dică a declarat la Digi Sport: „Sunt multe lucruri care pe mine m-au deranjat. Au fost mulți care s-au luat de noi, că n-am jucat nimic, că nu ne-am creat acțiuni, dar eu mă uit la statistică și aceasta spune altceva. Suntem echipa cu cele mai multe goluri marcate, cu cele mai puține primite, cu cea mai bună posesie. FCSB are cu 15 goluri mai multe față de echipa de pe primul loc și cu 20 față de echipele de pe locurile 3 și 4. Ne-am clasat pe locul 15 în Europa, într-un top al posesiei în care pe primul loc e Manchester City”.

Totodată, Dică a relatat că titlul în România este important, dar a subliniat că, în acest moment, vitală pentru formațiile noastre este prezența în grupele unei cupe europene.

În stagiul de la Brașov, care va dura până în 28 iunie, Nicolae Dică îi are în subordine pe: Pintilii, Moruțan, Robert Ion (Under 19), Andrei Vlad, Ovidiu Popescu, Florin Coman, Florin Tănase, Cană (Under 19), Băciuț (Under 19), Cristi Dumitru (Under 19), Găman, Ducan (Under 19), Daniel Toma (U19), Momcilovic, Planic, Morais, Bălgrădean, Ianis Stoica, Lucian Filip și Filipe Teixeira.

Bălașa, Man, Benzar, Budescu, Nedelcu, Qaka și Gnohere beneficiază de câteva zile de vacanță în plus.

Foto: Facebook FCSB


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare