Sport

CE FACE brașoveanul Octavian Goga în Brazilia?!…

 

Octavian Goga este președintele AJF Brașov și vicepreședinte al Federației Române de Fotbal. El se află de la finele lunii octombrie în Brazilia, în calitate de comisar FIFA, fiind delegat la 18 partide din cadrul Campionatului Mondial Under 17, din care 6 în fazele eliminatorii. Competiția se încheie în data de 17 noiembrie.

Potrivit site-ului FRF, Goga a fost și va mai fi delegat la jocurile din grupa B, din care fac parte Nigeria, Ungaria, Ecuador și Australia, la partidele din grupa C, formată din Coreea de Sud, Haiti, Franța și Chile, și la disputele Brazilia – Angola și Olanda – USA.

„Turneul este unul foarte bine organizat, iar eu sunt delegat în două locații din orașul Goiania, Estadio Olimpico și Estadio de Serrinha. Interesul pentru acest Mondial e unul mare, au fost partide la care au asistat si peste 8.500 de spectatori!”, a spus Goga conform sursei citate.

Foto: FRF.ro

CITEȘTE ȘI: Paul Enache, REACȚIE DURĂ la adresa lui Octavian Goga!!! Va face plângere penală și memoriu la FIFA și UEFA, cel vizat fiind vicepreședintele FRF!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button