Sport

CE FACE Achiriloaie la Bormio?!…

 

UPDATE. Al doilea antrenament contând pentru proba de coborâre de la Bormio, din Cupa Mondială de schi alpin, a fost anulat astăzi. Mâine are loc întrecerea.

După ce la Val Gardena a fost prezent la cele două antrenamente oficiale dinaintea probei de coborâre contând pentru Cupa Mondială de schi alpin, însă a decis să nu concureze, Ioan Valeriu Achiriloaie se află acum la Bormio.

Sportivul legitimat la Corona a ajuns pentru 2-3 la Brașov, cu ocazia Crăciunului, apoi a revenit în Italia, unde ieri a participat la primul antrenament oficial dinaintea probei de coborâre de la Bormio, de asemenea contând pentru Cupa Mondială.

Achiriloaie a terminat al 83-lea (din 84), la 12.29 secunde (!) în spatele câștigătorului, italianul Peter Fill – 1.57.06. Pe locul doi s-a clasat Christoph Innerhofer (Italia), al treilea fiind austriacul Matthias Mayer.

Astăzi are loc un nou antrenament oficial pentru coborârea de la Bormio.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button