Sport

Ce de BANI primeşte Sepsi după calificarea în play-off-ul Ligii 1!!! Guvernul Ungariei A DUBLAT suma!!!

 
Echipa de fotbal antrenată de Eugen Neagoe este ocolită de orice griji financiare.
 
Pentru performanţa realizată, accederea în play-off-ul Ligii 1, Guvernul Ungariei a anunţat că dublează suma ce o va direcţiona către Sepsi Sf. Gheorghe, „de la 3,2 milioane de euro, la 6,5 milioane în următorii 2-3 ani!”, aşa cum a informat Gazeta Sporturilor.

Conform sursei citate, „banii, ca și bugetul precedent, nu vor putea fi folosiți pentru echipa care activează pe prima scenă, ci traseul lor va trebui să respecte și modul în care se realizează finanțarea tuturor cluburilor de pe teritoriul României. Sepsi va putea folosi banii exclusiv pentru academia clubului și pentru dezvoltarea infrastructurii”.

În plus, din drepturile de televizare, gruparea covăsneană va încasa cu 200-400.000 de euro în plus faţă de sezonul precedent.

Se ştie, guvernul de la Budapesta, condus de Viktor Orban, susţine financiar fotbalul din Ţinutul Secuiesc. Pe lângă Sepsi, autorităţile ungare finanţează şi clubul din Miercurea Ciuc, dar şi echipa feminină din Odorhei, unde antrenor principal este braşoveanul Alexandru Andraşi.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button