Sport

Ce au spus „tricolorii” după ce s-au făcut de râs la Varșovia

 

„Tricolorii” și-au arătat valoarea la Varșovia, în meciul pierdut la Varșovia, 1-3, în fața Poloniei, după un meci în care au fost umiliți de Lewandowaki&Co.

„Am primit din nou trei goluri, e dificil să scoți un rezultat bun când primești trei goluri. Nu am reușit să facem mai multe în seara asta. Temători nu cred că am fost, cred că am avut o anumită strategie, am încercat să plecăm pe contraatac. Nu ne-a reușit. Nu pot să spun nimic despre antrenor. Cred că dânsul a venit cu o viziune nouă, cu un alt mod de a gândi și încearcă să ne implementeze și nouă modul lui. Cred că e dificl să aibă rezultate așa repede. Cred că trebuie să se facă o analiză și să se găsească soluții pentru o redresare a fotbalului românesc. Trebuie să încercăm să jucăm fiecare meci acum, să încercăm să progresăm și să facem maximum de puncte în meciurile care urmează”, a declarat Vlad Chiricheș.

Cristian Săpunaru, cel care a comis inutil penalty-ul din care gazdele au deschis scorul, a menționat: „Este o înfrângere dureroasă pentru că șansele de calificare s-au redus drastic. Polonezii au jucat mai bine, formează o echipă mai bună, au reușit să-și facă jocul. La faza primului penalty, Lewandowski a plecat de lângă mine, am pus mâna pe el, el a simțit asta s-a aruncat. Este cel mai bun atacant din lume. Trebuia să fim mai curajoși, pentru că nu jucam cu Brazilia, ci cu Polonia. Am încercat să-i batem cu tactica lor, dar n-am reușit. Am încercat să jucăm pe contraatac, pentru că știam că au jucători de viteză, am încercat să jucăm mai jos, dar ne-au pasat foarte mult. Eram obosiți și pentru că trebuia să recuperăm mingea și a fost greu. rebuie să scoatem tot ce mai este posibil și vom vedea la final pe ce loc vom termina”.

„A fost un meci foarte greu, cred că ne-am apărat prea mult. Nu trebuia să le dăm ocazia să vină peste noi, pentru că aveam nevoie de un rezultat bun pentru a rămâne în cărţile calificării. Trebuia să venim aici să jucăm fotbal şi să obţinem puncte. Nu am jucat nici fotbal şi nu am acumulat nici puncte. Asta e, trebuie să mergem acasă şi să muncim mai mult. Când am venit la naţională, acesta era obiectivul, dar nu am făcut nimic în această campanie. Trebuie să punem capul în pământ şi să facem o reconstrucţie”, a punctat Romariu Benzar, în timp ce Răzvan Marin a opinat: „Din păcate am luat trei goluri după faze fixe: un corner şi două penalty-uri. Noi vom lupta până în ultima etapă, cât timp sunt şanse de calificare, eu voi crede până la capăt.Şi noi ne dorim să câştigăm meci de meci, nu cred că e cineva care să nu dea totul pe teren. În prima repriză am avut şanse, eu zic că polonezii nu şi-au creat aşa multe ocazii de gol”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare