Sport

Ce ar trebui să facă Dedu ca șef la CORONA BRAȘOV?!

  • dedu.png
 

Așa cum am anunțat, Alexandru Dedu, fostul președinte al Federației Române de Handbal (FRH), este favorit pentru a fi instalat director la CSM Corona Brașov, în locul demisionarului Radu Miclăuș (CORONA BRAȘOV. „AVENTURILE” fostului director Radu Miclăuș (I)… Ce a spus privitor la primarul Coliban?!).

VEZI: BRAŞOV. Alexandru Dedu, şef la CORONA!? Putere de decizie sau „marioneta” primarului Allen Coliban?

Despre Alexandru Dedu s-a vehiculat și că ar fi lista înlocuitorilor lui Eduard Novak, pentru a deveni ministru al Sporturilor.

Fostul mare handbalist Vasile Stângă a declarat, pentru Prosport, cu privire la eventuala numire a lui Dedu ca director la Corona Brașov: „Va trebui să alerge după sponsori, să facă transferuri la echipă, să se lupte cu arbitrajele defectuoase, dacă vor exista. Va avea treabă multă domnul Dedu. Dar poate doar așa va înțelege cu adevărat vicisitudinile cu care reprezentanții cluburilor de handbal se confrntau în timpul mandatului său de președinte al FRH”.

Reamintim, Corona Brașov l-a votat pe Alexandru Dedu pentru încă un mandat la președinția FRH, la dorința expresă a primarului Allen Coliban, însă acesta a pierdut alegerile în fața lui Constantin Din.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button