Sport

CE ACHIZIŢIE! Antrenorul braşovean Laszlo Balint îl are în lot pe…

 

Laszlo Balint a pregătit în sezonul trecut echipa de fotbal din Miercurea Ciuc, ratând de puţin promovarea în Liga 2.

Fostul „stegar” putea reveni să profeseze în Braşov, dacă s-ar fi realizat fuziunea dintre ACS „SR” şi Sportul Snagov de care s-a vorbit mult timp prin mai-iunie a.c.

Aşa, Laszlo Balint a fost numit antrenor la Sportul Snagov, gruparea ilfoveană având un start reuşit în noua ediţie a eşalonului secund. Cu 7 puncte acumulate după trei etape, ocupă locul 2 în clasament.

La dorinţa tehnicianului braşovean, la Sportul Snagov a fost transferat atacantul Cristian Dănălache, în vârstă de 36 de ani, fotbalist cu vechi state în Liga 1, care – ca şi Laszlo Balint – a devenit campion cu Unirea Urziceni.

În ultimii 8 ani, Dănălache a jucat în străinătate, în Arabia Saudită, Israel, China ori Coreea de Sud, unde şi-a etalat calităţile de golgheter.

„Ca după o lungă călătorie, revenirea acasă este foarte plăcută. Consider că experiența mea în străinătate a fost una completă, având în vedere că am primit distincțiile de cel mai bun marcator și jucătorul anului în 2012 în campionatul Chinei și am fost apreciat oriunde am activat. Voi demonstra prin evoluția mea și, sper, prin cât mai multe goluri că încă am poftă de fotbal și încă îmi pot lăsa amprenta asupra sa chiar și la 36 de ani”, a declarat Cristian Dănălache la prezentarea sa oficială la Sportul Snagov.

De remarcat că, atunci când a activat în Coreea de Sud, Cristian Dănălache l-a invitat pe Laszlo Balint pentru a se documenta în ceea ce priveşte activitatea fotbalului din ţara menţionată.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare