Sport

Ce A SPUS președintele FRF despre Isăilă?!…

 

Se știe, antrenorul brașovean în vârstă de 46 de ani a renunțat la reprezentativa Under 21 a României, care are șanse de calificare la Campionatul European de anul viitor din Italia, pentru a prelua conducerea tehnică a formației Al-Hazm, nou promovată în prima ligă din Arabia Saudită. Pentru „Isă”, așa cum a mai relatat, a contat factorul financiar în luarea acestei decizii.

La Sport Total FM, printre multe alte subiecte abordate, Răzvan Burleanu, președintele FRF, a comentat astfel hotărârea luată de Daniel Isăilă: „Am fost dezamăgit de plecarea lui Isăilă. Am plecat împreună la un drum. Dani Isăilă are de plătit o clauză de reziliere, dar nu suntem mulțumiți. Următorul selecționer va avea o clauză și mai mare. Vrem să menținem antrenorii care să ducă la bun sfârșit un proiect. Am încercat să oferim stabilitate antrenorilor, iar noi porniserăm împreună la un drum. Mirel Rădoi e una dintre soluții pentru naționala Under 21”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare