Sport

Ce a spus președintele EOC despre Brașov și FOTE 2027

Ce a spus președintele EOC despre Brașov și FOTE 2027.

A 53-a sesiune a Adunării Generale a EOC se desfășoară la Palatul Parlamentului din București. Adunarea Generală a Asociației Comitetelor Olimpice Europene (EOC) este prezidată de membrii Comitetului Executiv al EOC și de Thomas Bach, președintele Comitetului Internațional Olimpic (CIO). Evident, de la acest eveniment nu putea lipsi Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR).

Ce a spus președintele EOC despre Brașov și FOTE 2027

Spyros Capralos, președintele EOC, a declarat printre altele în luarea sa de cuvânt: „România este un membru important al familiei noastre olimpice europene și suntem privilegiați să organizăm Adunarea Generală în acest magnific Palat al Parlamentului. Comitetele Olimpice Europene au experimentat pasiunea poporului român pentru sport la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE) de iarnă de la Brașov în 2013 și suntem foarte bucuroși să asistăm din nou la acest lucru la București săptămâna aceasta, precum și angajamentul de a organiza FOTE 2027 la Brașov. România are o istorie mândră și profundă de succes olimpic”.

Amănunte despre candidatura Brașovului pentru FOTE 2027 – AICI.

Cu ocazia acestui eveniment de marcă de la București, președintele României, Klaus Iohannis, l-a primit, la Palatul Cotroceni, pe președintele Comitetului Internațional Olimpic, Thomas Bach. Din delegația prezentă la întrevederea cu președintele României au mai făcut parte Spyros Capralos, brașoveanul Mihai Covaliu, dar și Octavian Morariu, fost președinte al COSR și membru al CIO – vezi foto.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button