Sport

Ce a spus Mariana Tîrcă după anunțata retragere a Cristinei Neagu

Ce a spus Mariana Tîrcă după anunțata retragere a Cristinei Neagu.

După Gheorghe Tadici ori Radu Voina, iată că și antrenoarea Mariana Tîrcă a comentat pe seama anunțatei retrageri a Cristinei Neagu la vârsta de 37 de ani.

„Vine o vreme în viața oricărui sportiv când trebuie să spui adio. E un ciclu natural și suntem nevoiți să acceptăm acest lucru. Și-a dat seama că e momentul când nu se mai poate ridica la nivelul din trecut. E important să ieși frumos din scenă, pentru că ultima imagine contează”, a declarat Mariana Tîrcă într-un interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor.

Ce a spus Mariana Tîrcă după anunțata retragere a Cristinei Neagu

Mariana Tîrcă a lucrat 2 ani cu Cristina Neagu, la începutul carierei handbalistice a acesteia, la Rulmentul Brașov.

În acest sens, antrenoarea a relatat: „Era un copil foarte pasionat. Și m-a frapat că, în momentul în care am vrut s-o aducem la Brașov, a întrebat: «Dar eu am loc să joc acolo?». Își dorea cu orice preț să fie pe teren. I-am dat încredere și, prin felul în care s-a antrenat și s-a implicat, și-a câștigat pe merit postul în echipă. Eu am fost, oricum, dintotdeauna, o antrenoare care a dat credit celor tinere. Am încurajat-o, am mai și închis ochii când greșea, dar mi-am asumat toate aceste lucruri și multe altele. Cert e că a avut o carieră foarte frumoasă”.

Vezi întregul interviu – AICI


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button