Sport

Ce a spus Laszlo Dioszegi după ce a renunțat la serviciile lui Bernd Storck / Cine va mai plăti la Sepsi…

Ce a spus Laszlo Dioszegi după ce a renunțat la serviciile lui Bernd Storck.

Conducerea lui Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relațiilor contractuale cu antrenorul principal Bernd Storck, a anunțat clubul covăsnean într-un comunicat.

Bernd Storck a preluat conducerea tehnică a lui Sepsi OSK în noiembrie 2023. A condus formația în 32 de meciuri oficiale, înregistrând 12 victorii, 8 remize și 12 înfrângeri.

Ce a spus Laszlo Dioszegi după ce a renunțat la serviciile lui Bernd Storck

La rândul său, șeful Laszlo Dioszegi a declarat referitor la despărțirea grupării din Sfântu Gheorghe de antrenorul german: „După patru zile de discuții, s-a luat o decizie foarte grea. Clubul trebuie sa fie cel mai important din lume și lipsit de emoții. Ne despărțim de comun acord! Dar asta nu se termină încă, cei care au greșit vor plăti unul câte unul (probabil cu referire la jucători ori la alte persoane din conducerea administrativă – n.r.). Am învățat multe de la tine, Bernd! Următorul pas va fi foarte important și va necesita multă atenție (posibil, cu referire la numirea unui nou tehnician – n.r.).

De asemenea, Dioszegi a făcut un apel la fani, să vină în număr cât mai mare s-o susțină pe Sepsi în proxima partidă din Superligă, cu FC Botoșani, transmițându-le: „Clubul trebuie să funcționeze și peste 50 de ani, fără mine și colegii mei. De aceea, vă rog să fiți alături de noi în această situație dificilă”.

Acum, Laszlo Dioszegi este în căutarea unui nou antrenor principal. Se știe, variantele vehiculate sunt Adrian Mutu și Mirel Rădoi. Și Laszlo Balint poate fi o soluție, însă se așteaptă propuneri și dinspre… Ungaria.

Interimatul este asigurat de Valentin Suciu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button