Sport

Ce A SPUS Ion Țiriac despre Cristina Neagu?!…

 

După Campionatul Mondial de handbal feminin, unde România a terminat pe locul 12, omul de afaceri brașovean Ion Țiriac a avut cuvinte de laudă la adresa Cristinei Neagu, care, deși nerefăcută în totalitate după accidentarea de la genunchi, a tras – cât a putut – echipa după ea.

„Avem un mare motor la handbal, cum îl avem şi la tenis. Poţi să o pui pe Neagu alături de Hagi, alături de Halep şi de Năstase, fără nici un fel de îndoială. Sper să mai rămână şi să o mai ţină fizicul încă un an, doi, cât mai poate”, a declarat Țiriac, potrivit Telekom Sport.

În privința viitorului handbalului românesc, Ion Țiriac este de părere că trebuie pus accent pe centrele de copii și juniori: „Și la handbal trebuie să semeni. În loc să aduci de peste graniţă ca să faci o echipă, fă o echipă de juniori şi cu asta te mândreşti mult mai mult decât cu echipele care eventual nu se califică pe nu ştiu unde”.

CITEȘTE ȘI: „Misiune imposibilă”?!… / UPDATE. Olanda, campioană mondială!

Toată lumea dă VINA pe CAZUL CORONA. TOT ÎNAINTE pe mâna lui RYDE

Cristina Neagu are ULTIMUL CUVÂNT!

Mai toți îl vor (Ry)DEMIS!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button