Sport

Ce A SPUS Halep despre meciul cu Sharapova?! Echipamentul purtat de româncă la Roland Garros (FOTO 2)!!!…

  • nike_2.jpg
 

După victoria obținută în fața Carolinei Garcia (amănunte, aici: WTA Roma. Simona Halep, în semifinale), care a calificat-o în semifinalele turneului din capitala Italiei dotat cu premii totale de 3.351.729 dolari, Simona Halep așteaptă confruntarea de astăzi cu Maria Sharapova (reamintim, aceasta va fi transmisă în direct la Digi Sport începând cu ora 18.00).

Jucătoarea noastră de tenis, liderul ierarhiei WTA, a relatat că nu va face nimic special: „O să încerc să mă recuperez cât se poate de bine şi voi încerca să dau tot ce am mai bun pentru a câştiga. E posibil să conteze şi aspectul fizic, dar nu se ştie. Eu mă simt odihnită, mă simt bine, sunt încrezătoare, dar vedem ce va fi pe teren”.

Chestionată dacă va aplica momente din strategia conaționalei Monica Niculescu, cea care a învins-o pe Sharapova în Qatar, în luna februarie, Simona Halep a răspuns: „Nu pot să fac nimic din ce face Monica, suntem total diferite, iar slice-ul ei e mult mai bun decât al meu. O să-mi păstrez stilul de joc şi o să încerc să câştig cu armele mele”. 

Maria Sharapova are 7 victorii în fața Simonei Halep. Românca a câștigat, însă, ultimul meci contra rusoaicei, scor 6-2, 6-2, la Beijing, anul trecut.

Altfel, Simona Halep va purta la Grand Slam-ul de la Roland Garros un echipament Nike în nuanțe de albastru și turcoaz (foto 2), precum alte jucătoare care au contract cu firma americană, Petra Kvitova ori Caroline Garcia.

Maria Sharapova, Eugenie Bouchard și Serena Williams, de asemenea sub contract cu Nike, vor fi prezente pe arenele din capitala Franței cu ținute puțin modificate față de cele prezentate anterior.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare