Sport

Ce a spus Gigi Becali despre comentatorul TV brașovean Marian Olaianos / Din partea cărui partid va candida șeful FCSB la un loc în Parlamentul României

Ce a spus Gigi Becali despre comentatorul TV brașovean Marian Olaianos.

Șeful FCSB a debordat de bucurie după ce echipa sa a reușit calificarea în grupele Europa League. Căpitanul Darius Olaru a înscris golul victoriei, 1-0, în minutul 90+2, în fața celor de la LASK Linz. Partida de miercuri seara, de pe Stadionul Steaua, a fost transmisă în direct de România TV.

Ce a spus Gigi Becali despre comentatorul TV brașovean Marian Olaianos

„Felicit tot RTV-ul, a fost o transmisie foarte bună, iar comentatorul – un profesionist”, a declarat Gigi Becali după confruntare. Disputa a fost comentată de Marian Olaianos și de Robert Șișcă.

Altfel, Becali a punctat că vrea să-l transfere la FCSB pe Ianis Hagi, „retrogradat” la echipa secundă a lui Glasgow Rangers. I-a promis, în acest sens, nașului său, Gică Hagi, că-l va folosi pe Ianis titular în toate meciurile „roș-albaștrilor” din faza grupelor Europa League. Bineînțeles, dacă acesta nu va fi accidentat.

În altă ordine de idei, după partidă, chestionat de jurnalistul Victor Ciutacu, Gigi Becali a confirmat că va reintra în politică, urmând a candida pentru un post de deputat sau senator din partea AUR. Asta pentru că, așa cum a mărturisit, „vreau să îl ajut pe George Simion”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button