Sport

Ce a spus, despre FC BRAȘOV, antrenorul Unirii Dej?! „Încercăm să luăm 3 puncte”…

 

La FC Brașov, se știe, atmosfera este extrem de tensionată după eliminarea din Cupa României – vezi: FC BRAŞOV. Ilie Stan a găsit vinovatul: „La înfrângerea cu SR a contribuit şi arbitrajul”. Ce spune despre meciul cu Unirea Dej

FC BRAȘOV. RUPTURĂ TOTALĂ. Ori Ilie Stan, ori Ioan Mărginean. Cu cine va continua primarul Coliban?!…

Antrenorul Ilie Stan, care încă rezisă pe banca tehnică a „galben-negrilor”, poate avea un respiro sub presiunea demiterii, în cazul în care echipa sa se va impune sâmbătă, pe Stadionul „Tineretului”, de la ora 11.00, în partida cu Unirea Dej, contând pentru etapa a 5-a a Ligii 2.

Dar, Dragoș Militaru (foto), tânărul antrenor al Unirii Dej, vine la poalele Tâmpei cu gânduri mari, punctând: „N-o să fie un meci ușor. În campionat, FC Brașov are o singură înfrângere până acum, și aceea în 10 oameni (cu Unirea Slobozia – n.r.). Gazdele au și jucători experimentați, cu evoluții în Liga 1 și cupele europene (!!! – n.r.), au și un istoric fotbalistic în spate (??? – n.r.). Cu toate acestea, noi vrem să jucăm fotbal și încercăm să luăm 3 puncte. Noi dorim să luăm punct sau puncte din fiecare meci”.

Unirea Dej continuă în Cupa României, după ce la mijlocul săptămânii a eliminat-o din competiție pe Gloria Bistrița.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button