Sport

Ce a spus Christoph Daum despre BRAȘOV?! Detalii cu privire la Răzvan Burleanu și Gigi Becali!!!…

 

Jurnaliștii de la Fanatik au realizat un interviu extrem de interesant, în Germania, cu Christoph Daum, fostul selecționer al echipei de fotbal a României.

În perioada de după activitatea avută în România, Daum a menționat că „am foarte multe invitaţii. Să ţin cursuri pentru anumite federaţii de fotbal, să particip la emisiuni sportive televizate, la evenimentele de caritate. Când eşti fără job, toată lumea crede că eşti mereu liber şi este foarte dificil să refuz astfel de evenimente, dar este o onoare să iau parte la ele”.

El a mărturisit că are o relație extraordinară cu Răzvan Burleanu, șeful FRF: „Am fost mereu foarte apropiaţi, dar i-am spus că vin alegerile anul viitor. Şi se ştie că sunt diferite grupuri care vor să preia Federaţia Română de Fotbal. El spunea că vom rămâne împreună, dar eu i-am transmis că ar fi dificil să fie reales în acest caz. I-am spus: «Răzvan, nu are rost să mergem mai departe, pentru că opoziţia va fi din ce în ce mai puternică». El a refuzat iniţial şi mi-a spus: «Nu. Vreau ceva diferit pentru România» şi atunci i-am spus: «Nu vei supravieţui. Pentru viitorul Federaţiei Române de Fotbal, vei rămâne». Şi cei mai mulţi conducători de club, cei mai mulţi jurnalişti spuneau că vor un antrenor român. OK, uneori trebuie să îi asculţi şi pe ei. Atunci am decis de comun acord să întrerupem colaborarea”.

Christoph Daum a mai specificat că, dacă cineva din opoziție ar câștiga alegerile programate peste câteva luni, „Federaţia Română de Fotbal ar regresa spre perioada medievală”.

Chestionat dacă Gigi Becali a făcut vreo presiune pentru a convoca jucători de la FCSB la prima reprezentativă, antrenorul german a declarat: „El face presiune prin intermediul media. Cred că mituieşte o parte din mass-media şi cred că există oameni de media plătiţi de el care să acţioneze în favoarea lui. Regret că nu au fost oamenii independenţi astfel încât să i se împotrivească. Cred că unii au ales doar să tacă şi i-au lăsat pe Becali şi oamenii lui să îşi facă treabă”.

Despre România, în general, Daum are o părere bună: „Am fost la Cluj. Foarte educaţi oamenii. Pentru mine, Clujul este unul dintre cele mai fascinante oraşe din Europa. Braşovul, la fel. Bineînţeles, am trăit în Bucureşti, un oraş fantastic”.

În orașul nostru, Christoph Daum a fost invitat de Facultatea de Educație Fizică și Sporturi Montane din cadrul Universității „Transilvania” pentru a le ține studenților o prelegere.

În privința viitorului său profesional, neamțul a afirmat că primește oferte tot timpul, ultima venind din Turcia, de la Gençlerbirligi, pe care a declinat-o. El are șanse să devină selecționerul Australiei pentru Campionatul Mondial de fotbal din Rusia 2018.

Interviul în integralitate poate fi citit aici: https://www.fanatik.ro/christoph-daum-interviu-exploziv-pentru-fanatik-ro-17436296S


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare