Sport

Ce A SPUS brașoveanca Denisa Dedu înaintea Mondialului din Japonia?!…

 

Denisa Dedu, portărița brașoveană a echipei CSM București, a vorbit, la Telekom Sport, despre gândurile sale înaintea Campionatului Mondial de handbal care se va desfășura în Japonia în perioada 30 noiembrie – 15 decembrie.

„Vom merge la Campionatul Mondial să luptăm pentru dreptul ăsta, de a fi la Jocurile Olimpice. Este o grupă destul de grea, avem 3 adversari puternici (Spania, Ungaria și Muntenegru – n.r.). Ne-am mai întâlnit şi în trecut cu aceste echipe, am câştigat, dar acum este o altă competiţie. Noi o să mergem încrezătoare la acest Campionat Mondial, o să dăm tot ce avem noi mai bun şi ne dorim să ieşim cu capul sus. Toate fetele sunt dornice să obţinem un rezultat bun acolo”, a spus Denisa Dedu.

În privința Cristinei Neagu, Dedu a relatat: „La orice echipă, Cristina are un rol foarte important şi decisiv. Vine după o accidentare, 11 luni a fost în afara terenului. Trebuie să avem răbdare, clar că ea o să încerce să dea tot ce are mai bun şi să ajute echipa, dar şi celelalte fete cu siguranţă o să facă acelaşi lucru”.

CITEȘTE ȘI: DE NEÎNȚELES. Și atunci de ce Sorina Târcă NU a fost convocată la echipa națională?! Declarația REALISTĂ a Cristinei Neagu…

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare